Invordering

Bezwaar & Beroep

Het aantal kwijtscheldingsverzoeken neemt ieder jaar toe. Afhandeling en beoordeling hiervan kost veel tijd. Cannock Chase Public zet ervaren en gecertificeerde experts in om dit werk uit handen te nemen of pieken op te vangen.

Snel en zorgvuldig kwijtscheldingsverzoeken verwerken

Het aantal kwijtscheldingsverzoeken groeit ieder jaar. Het afhandelen hiervan zorgt voor een flinke werkbelasting. Zeker op piekmomenten, wanneer verzoeken of beroepschriften tegelijk binnenkomen. Niet alleen blijven andere taken hierdoor liggen, de burger moet lang wachten op uitsluitsel. Het uitbesteden van de afhandeling van kwijtscheldingsverzoeken is een oplossing om de werkdruk te verlagen en verzoeken snel en zorgvuldig te verwerken.

Download de brochure

We hebben een speciale brochure 'Kwijtschelding' voor je samengesteld. Hierin lees je meer over het snel en goedkoop afhandelen van kwijtscheldingsverzoeken.

Download de brochure

Vang piekmomenten op

Cannock Chase Public heeft een gespecialiseerde afdeling Kwijtschelding en werkt uitsluitend met ervaren en gecertificeerde experts. Zij behandelen kwijtscheldingsverzoeken zorgvuldig en snel. Bovendien vangen ze moeiteloos elke piek op. Onze experts beoordelen kwijtscheldingsverzoeken, voeren berekeningen uit, informeren de aanvrager schriftelijk over de uitspraak en handelen de bezwaar- en beroepschriften af. Bovendien zijn zij in staat om een volledige toetsing te doen en houden daarbij rekening met afwijkende regelgeving die gehanteerd wordt door gemeenten. Dit in tegenstelling tot de geautomatiseerde toetsing door het Inlichtingenbureau. Bent u geïnteresseerd om kwijtschelding uit te besteden? Wij nemen alle details door en stemmen de werkwijze samen af.

 

Voordelen op een rij

  • Flexibel opschalen
  • Kostenverlagend
  • Gegarandeerde doorlooptijden
  • Snel duidelijkheid voor burgers
  • Verbetering serviceniveau naar burgers
  • Duidelijke werkafspraken
  • Uitgebreide kennis van wet- en regelgeving
  • Bekend met relevante systemen

Wilt u vrijblijvend advies?

Jaco Baven
Directeur

Hoe kunnen we je helpen?

Geen resultaten gevonden