Parkeerboetes

Jaarlijks verwerkt en incasseert Cannock Chase ruim 200.000 parkeernaheffingsaanslagen voor Nederlandse gemeenten.


Direct contact

Maak nu meteen een afspraak met één van onze adviseurs.

Afspraak maken
    088 11 68 100
Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn
Dienst

Professionele ondersteuning voor gemeenten

Parkeerbelasting vormt voor veel gemeenten een belangrijke bron van inkomsten. Om de opbrengst uit opgelegde naheffingsaanslagen te maximaliseren is een proactief en efficiënt invorderingstraject van groot belang.

Van de 135 gemeenten in Nederland waar betaald parkeren is ingevoerd, is Cannock Chase voor ruim 60% dé partner voor het innen van parkeernaheffingen. Wij werken direct voor de gemeente of indirect via commerciële parkeerbedrijven.

Snel resultaat door moderne invorderingstechnieken

Om effectief en snel in te kunnen vorderen, maken we gebruik van eigen specialisten en innovatieve ICT-oplossingen. Hierdoor komen wij vroeg in het proces in contact met uw parkeerklant en realiseren wij snel resultaat en behalen hoge rendementen.

Parkeerdiensten

Bij Cannock Chase Public regelt u alle parkeerdiensten op één plek. Onze klanten mogen rekenen op een ruime kennis van en ervaring met het invorderen van parkeernaheffingsaanslagen. Van het verzenden van naheffingsaanslagen tot het afhandelen van bezwaar- en beroepschriften.

Wij zorgen voor een tijdige, proactieve en correcte opvolging van de door uw handhavers opgelegde naheffingsaanslagen, waardoor u sneller over de parkeerinkomsten beschikt. Gedurende het gehele traject zijn onze specialisten het aanspreekpunt voor uw parkeerklanten. Zij kunnen ons ook buiten kantooruren bereiken voor het stellen van vragen of het maken van een betaalafspraak.

Sociaal verantwoord

Onze medewerkers zijn zich bewust van hun rol als verlengstuk van uw organisatie. Wij innen uw vorderingen met oog voor de situatie van uw klant. Dit noemen wij sociaal verantwoord incasseren.

Snel, efficiënt en een hoog rendement

We werken met ervaren en gecertificeerde experts en geavanceerde systemen die 24/7 inzicht geven in onze vorderingen. We kunnen hierdoor een snelle en efficiënte afhandeling garanderen. Dankzij onze voortvarende aanpak beschikt u sneller over uw geld en worden de parkeerinkomsten verhoogd.

Recidive-aanpak

Niet alle kentekens kunnen verrijkt worden met gegevens van de kentekenhouder. Omdat er geen uitwisselingsverdrag bestaat met dit land of omdat landen niet beschikken over een centraal kentekenregister. Dit betekent dat u deze parkeerklanten wel een aanslag op kunt leggen, maar het niet mogelijk is om deze in te vorderen.

Wij denken graag met u mee over een aanpak die u in staat stelt om hardnekkige niet-betalers aan te pakken met middelen die wél beschikbaar zijn. Onze deurwaarders hebben veel ervaring met het aanpakken van recidivisten. Samen met uw handhavers bespreken we graag wat mogelijk is en plannen een handhavingsactie in.

Heeft u behoefte aan directe ondersteuning voor de afhandeling van openstaande naheffingsaanslagen? Neem dan gerust contact met ons op, we vertellen u graag meer.Nieuws

Algemeen
2022-11-30 00:00:00

Heeft sociaal invorderen al een plek in uw leidraad?

De laatste jaren schuift de invordering van belastingen en leges steeds meer richting sociaal maatschappelijk aanvaardbare maatregelen. Door het vastleggen en (half)jaarlijks actualiseren van wijzigingen in uw eigen Leidraad invordering zorgt u ervoor dat uw burgers duidelijkheid hebben over het beleid dat u voert. U geeft hiermee rechtszekerheid en u kunt makkelijk verwijzen.

Lees meer

Algemeen
2022-11-30 00:00:00

Financiële Coaching

Als invorderingsspecialist kennen wij het belang van een gezonde financiële huishouding. Schulden zijn voor iedereen problematisch, omdat ze een gezonde groei van economie, bedrijven en consumenten verstikt. Het oplossen van schulden creëert ruimte en rust. Financiële ruimte voor organisaties en ademruimte voor debiteuren. 

Cannock Chase Public levert een significante bijdrage aan het voorkomen, beheersen en oplossen van de oplopende schuldenproblematiek. Dit doen wij door evenwicht aan te brengen tussen financieel en sociaal rendement in ons invorderingstraject. En dat doen we inmiddels al 30 jaar! Gedurende ons 30-jarig bestaan heeft Cannock Chase Public een breed dienstenpalet ontwikkeld: consultancy, audits, business proces outsourcing, (pre- en post) minnelijke incasso, huisbezoeken en natuurlijk het detacheren van onze specialisten op het gebied van creditmanagement, invordering en schuldhulpverlening.  

De huidige hoge vaste lasten groeien veel mensen boven het hoofd. Daarom is extra aandacht voor een financiële gezonde huishouding nodig, want een groeiend aantal huishoudens zit financieel klem! Het Nibud verwacht dat zelfs één op de drie huishoudens moeilijk kan rondkomen. Dit zijn niet alleen de burgers van uw gemeenten, maar ook uzelf en uw collega’s kunnen financiële stress ervaren en mogelijk in de financiële problemen komen.  

Steeds meer werkgevers nemen initiatieven om hun medewerkers te helpen bij hun financiële uitdagingen. Denk hierbij aan het aanbieden van gratis lunch op het werk, flexibiliteit in het uitbetalen van verlofuren en zelfs het verstrekken van leningen. Deze initiatieven zijn hard nodig. Bijna 66% van de medewerkers vindt ook dat een goede werkgever hulp zou moeten bieden aan medewerkers met financiële zorgen. Behalve initiatieven die op de korte termijn voor financiële ruimte zorgen, zijn werkgevers daarnaast op zoek naar structurele hulp voor hun medewerkers.   

Lees meer

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief