Diensten

Parkeerboetes

Jaarlijks verwerkt en incasseert Cannock Chase ruim 200.000 parkeernaheffingsaanslagen voor Nederlandse gemeenten.

 

Professionele ondersteuning voor gemeenten

Parkeerbelasting vormt voor veel gemeenten een belangrijke bron van inkomsten. Om de opbrengst uit opgelegde naheffingsaanslagen te maximaliseren is een proactief en efficiënt invorderingstraject van groot belang.

Van de 135 gemeenten in Nederland waar betaald parkeren is ingevoerd, is Cannock Chase voor ruim 60% dé partner voor het innen van parkeernaheffingen. Wij werken direct voor de gemeente of indirect via commerciële parkeerbedrijven.

Snel resultaat door moderne invorderingstechnieken

Om effectief en snel in te kunnen vorderen, maken we gebruik van eigen specialisten en innovatieve ICT-oplossingen. Hierdoor komen wij vroeg in het proces in contact met uw parkeerklant en realiseren wij snel resultaat en behalen hoge rendementen.

Direct contact

Maak nu meteen een afspraak met één van onze adviseurs.

Parkeerdiensten

Bij Cannock Chase Public regelt u alle parkeerdiensten op één plek. Onze klanten mogen rekenen op een ruime kennis van en ervaring met het invorderen van parkeernaheffingsaanslagen. Van het verzenden van naheffingsaanslagen tot het afhandelen van bezwaar- en beroepschriften.

Wij zorgen voor een tijdige, proactieve en correcte opvolging van de door uw handhavers opgelegde naheffingsaanslagen, waardoor u sneller over de parkeerinkomsten beschikt. Gedurende het gehele traject zijn onze specialisten het aanspreekpunt voor uw parkeerklanten. Zij kunnen ons ook buiten kantooruren bereiken voor het stellen van vragen of het maken van een betaalafspraak.

Recidive-aanpak

Niet alle kentekens kunnen verrijkt worden met gegevens van de kentekenhouder. Omdat er geen uitwisselingsverdrag bestaat met dit land of omdat landen niet beschikken over een centraal kentekenregister. Dit betekent dat u deze parkeerklanten wel een aanslag op kunt leggen, maar het niet mogelijk is om deze in te vorderen.

Wij denken graag met u mee over een aanpak die u in staat stelt om hardnekkige niet-betalers aan te pakken met middelen die wél beschikbaar zijn. Onze deurwaarders hebben veel ervaring met het aanpakken van recidivisten. Samen met uw handhavers bespreken we graag wat mogelijk is en plannen een handhavingsactie in.

Heeft u behoefte aan directe ondersteuning voor de afhandeling van openstaande naheffingsaanslagen? Neem dan gerust contact met ons op, we vertellen u graag meer.

Sociaal verantwoord

Onze medewerkers zijn zich bewust van hun rol als verlengstuk van uw organisatie. Wij innen uw vorderingen met oog voor de situatie van uw klant. Dit noemen wij sociaal verantwoord incasseren.

Snel, efficiënt en een hoog rendement

We werken met ervaren en gecertificeerde experts en geavanceerde systemen die 24/7 inzicht geven in onze vorderingen. We kunnen hierdoor een snelle en efficiënte afhandeling garanderen. Dankzij onze voortvarende aanpak beschikt u sneller over uw geld en worden de parkeerinkomsten verhoogd.

Parkeerboetes invorderen

Bij parkeerboetes draait het vaak om relatief kleine bedragen. Dat vraagt bij de invordering ervan om de inzet van goedkope middelen waarmee razendsnel resultaat behaald kan worden.

Lees meer

Hoe kunnen we je helpen?

Geen resultaten gevonden