Parkeerboetes

Jaarlijks verwerkt en incasseert Cannock Chase ruim 200.000 parkeernaheffingsaanslagen voor Nederlandse gemeenten.


Direct contact

Maak nu meteen een afspraak met één van onze adviseurs.

Afspraak maken
    088 11 68 100
Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn
Dienst

Professionele ondersteuning voor gemeenten

Parkeerbelasting vormt voor veel gemeenten een belangrijke bron van inkomsten. Om de opbrengst uit opgelegde naheffingsaanslagen te maximaliseren is een proactief en efficiënt invorderingstraject van groot belang.

Van de 135 gemeenten in Nederland waar betaald parkeren is ingevoerd, is Cannock Chase voor ruim 60% dé partner voor het innen van parkeernaheffingen. Wij werken direct voor de gemeente of indirect via commerciële parkeerbedrijven.

Snel resultaat door moderne invorderingstechnieken

Om effectief en snel in te kunnen vorderen, maken we gebruik van eigen specialisten en innovatieve ICT-oplossingen. Hierdoor komen wij vroeg in het proces in contact met uw parkeerklant en realiseren wij snel resultaat en behalen hoge rendementen.

Parkeerdiensten

Bij Cannock Chase Public regelt u alle parkeerdiensten op één plek. Onze klanten mogen rekenen op een ruime kennis van en ervaring met het invorderen van parkeernaheffingsaanslagen. Van het verzenden van naheffingsaanslagen tot het afhandelen van bezwaar- en beroepschriften.

Wij zorgen voor een tijdige, proactieve en correcte opvolging van de door uw handhavers opgelegde naheffingsaanslagen, waardoor u sneller over de parkeerinkomsten beschikt. Gedurende het gehele traject zijn onze specialisten het aanspreekpunt voor uw parkeerklanten. Zij kunnen ons ook buiten kantooruren bereiken voor het stellen van vragen of het maken van een betaalafspraak.

Sociaal verantwoord

Onze medewerkers zijn zich bewust van hun rol als verlengstuk van uw organisatie. Wij innen uw vorderingen met oog voor de situatie van uw klant. Dit noemen wij sociaal verantwoord incasseren.

Snel, efficiënt en een hoog rendement

We werken met ervaren en gecertificeerde experts en geavanceerde systemen die 24/7 inzicht geven in onze vorderingen. We kunnen hierdoor een snelle en efficiënte afhandeling garanderen. Dankzij onze voortvarende aanpak beschikt u sneller over uw geld en worden de parkeerinkomsten verhoogd.

Recidive-aanpak

Niet alle kentekens kunnen verrijkt worden met gegevens van de kentekenhouder. Omdat er geen uitwisselingsverdrag bestaat met dit land of omdat landen niet beschikken over een centraal kentekenregister. Dit betekent dat u deze parkeerklanten wel een aanslag op kunt leggen, maar het niet mogelijk is om deze in te vorderen.

Wij denken graag met u mee over een aanpak die u in staat stelt om hardnekkige niet-betalers aan te pakken met middelen die wél beschikbaar zijn. Onze deurwaarders hebben veel ervaring met het aanpakken van recidivisten. Samen met uw handhavers bespreken we graag wat mogelijk is en plannen een handhavingsactie in.

Heeft u behoefte aan directe ondersteuning voor de afhandeling van openstaande naheffingsaanslagen? Neem dan gerust contact met ons op, we vertellen u graag meer.Nieuws

Algemeen
2022-06-13 00:00:00

Cannock Chase Public & NSR

Behaalde resultaten Q1 2022

Sinds medio Q4 2021 werken we samen met NSR/Geldfit om mensen structureel uit de schulden te helpen. Onze medewerkers helpen mensen met geldzorgen door hen vroegtijdig, via het NSR-platform Geldfit.nl/cannock naar een laagdrempelige route voor passende schuldhulp te wijzen. Daarmee worden schulden beperkt of zelfs voorkomen en werken wij samen met de NSR aan een Nederland zonder geldzorgen.

In Q1 2022 hebben bijna 95.000 mensen een eerste stap gezet naar financiële gezondheid door te bellen met de hulplijn van de NSR (0800 8115) of via een online test zelfinzicht gekregen door een persoonlijk advies.

Als organisatie zijn wij enorm trots dat we hier een bijdragen aan mogen leveren!

Lees meer

Algemeen
2022-06-13 00:00:00

Traineeships Cannock Chase Public

Ontwikkelingen op de arbeidsmarkt

De media staan er vol mee: hoogspanning op de arbeidsmarkt! De werkloosheid in Nederland is nog niet eerder zo laag geweest en de krapte op de arbeidsmarkt nog niet eerder zo groot. Tegelijkertijd neemt de vraag naar gespecialiseerd personeel toe en is het niet de verwachting dat dit op korte termijn gaat veranderen. Tel daarbij op de vergrijzing van de beroepsbevolking, de ontwikkelingen in het publieke domein zoals de Kinderopvang, Toeslagaffaire, invordering TOZO, de oplopende inflatie en de implementatie van sociaal verantwoord invorderen. Dit alles zorgt voor een enorme werkdruk, ook in de publieke sector.


Tijdelijk inhuur van specialisten is voor veel gemeentelijke organisaties een passende oplossing, maar de marktontwikkelingen hebben ook in de arbeidsbemiddeling een enorme impact. Bij ons, maar ook bij onze concullega’s. Dit vraagt om flexibiliteit en creatieve oplossingen, waarin zowel de organisaties aan de vraagkant als aanbodkant een essentiële rol spelen. Met partnering kunnen wij een toekomstig (structureel) tekort aan invorderingsmedewerkers (deels) voorkomen.


Lees meer

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief