Detachering & Interim management

Cannock Chase Public ondersteunt (semi) overheidsinstanties die behoefte hebben aan tijdelijke versterking bij het totale invorderingsproces. Wij detacheren gespecialiseerde medewerkers met kennis van belastinginvordering.

Direct contact

Maak nu meteen een afspraak met één van onze adviseurs.

AFSPRAAK MAKEN
    088 11 68 100
Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn
Dienst
Detachering & Interim management

Landelijke ondersteuning van meer dan 60 vakspecialisten 

De NVVk verwacht een toename van minimaal 30% aan schuldhulpbehoevenden en ex-ondernemers die dankzij de Corona crisis hun baan en/of bedrijf zijn verloren. De extra werkzaamheden voor medewerkers op het gebied van (Tozo) regelingen, bijstandsuitkeringen, schuldhulpaanvragen nemen al sterk toe. Dit zorgt voor grote druk op de verschillende afdelingen binnen het sociaal domein bij gemeenten.

Met onze detacheringsdienst ondersteunen wij u met de inzet van tijdelijk extra personeel. Onze detacheringsspecialisten zijn inzetbaar op het gebied van Schuldhulpverlening (met actuele kennis van de nieuwe Wgs per 1 januari 2021), Inkomen & Tozo (met kennis van de participatiewet) en Terugvordering en Verhaal. 

Wij garanderen snel beschikbare kwalitatieve professionals die, zonder inwerkperiode, direct operationeel inzetbaar op een caseload zijn. Onze medewerkers zijn goed opgeleid, hebben kennis van de meest gebruikte IT systemen en ervaring op diverse gebieden, ook binnen het sociaal domein.

Wij bieden landelijke ondersteuning middels de inzet van meer dan 60 vakspecialisten bij u op locatie op het gebied van: 

Invordering Belastingen:

 • Invordering van belastingaanslagen
 • Kwijtschelding
 • Bezwaar- en beroepschriften
 • Debiteurenbeheer
 • Projecten advies op invordering

Sociaal Domein:

 • Schuldhulpverlening
 • Budgetbeheer of budget coaching
 • Participatiewet
 • Wmo (wet maatschappelijke ondersteuning)
 • Terugvordering en verhaal

Cannock Chase Public ondersteunt (semi) overheidsinstanties die behoefte hebben aan tijdelijke versterking bij het totale invorderingsproces. Wij detacheren gespecialiseerde medewerkers met kennis van belastinginvordering, Kwijtschelding en binnen het sociaal domein met Terugvordering en Verhaal. Daarnaast hebben wij deskundige medewerkers die als schuldhulpverlener of budgetcoach ingezet worden.

Cannock Chase is volwaardig NVVK-lid en onze deskundigen in het sociaal domein werken conform deze richtlijnen. Cannock Chase staat u bij met professioneel advies over vraagstukken bij invordering en binnen het sociaal domein. Dit doen wij met de beste mensen en middelen. Onze detacheringsmedewerkers zijn bekend met handelen volgens de LEAN-methodiek.

De voordelen van detachering en interim-management op een rij:

 • Continuïteit en effectiviteit in uw bedrijfsvoering
 • Opvang tijdens ziekte of verlof
 • Aanscherpen van uw invorderingsbeleid, actualiseren van de leidraad
 • Optimalisatie van de (werk)processen
 • Functionele inrichting van IT-systemen
 • Extra capaciteit bij tijdelijke drukte
 • Specifieke kennis en vaardigheden (juridisch en communicatief)
 • Tactvolle benadering van uw debiteuren
 • Effectieve aanpak op uw schuldhulpverleningsbehoevende burgers
 • Succesvolle schuldregelingen binnen de integrale Schuldhulpverlening

Wilt u meer weten over detachering van onze specialisten? Wij gaan graag met u in gesprek!

Neem dan contact op met Valentijn de Jong, manager insourcing, via 06-48980110 of stuur een mail.


Expert op het gebied van advies & detachering

Nieuws

Algemeen
2022-11-30 00:00:00

Heeft sociaal invorderen al een plek in uw leidraad?

De laatste jaren schuift de invordering van belastingen en leges steeds meer richting sociaal maatschappelijk aanvaardbare maatregelen. Door het vastleggen en (half)jaarlijks actualiseren van wijzigingen in uw eigen Leidraad invordering zorgt u ervoor dat uw burgers duidelijkheid hebben over het beleid dat u voert. U geeft hiermee rechtszekerheid en u kunt makkelijk verwijzen.

Lees meer

Algemeen
2022-11-30 00:00:00

Financiële Coaching

Als invorderingsspecialist kennen wij het belang van een gezonde financiële huishouding. Schulden zijn voor iedereen problematisch, omdat ze een gezonde groei van economie, bedrijven en consumenten verstikt. Het oplossen van schulden creëert ruimte en rust. Financiële ruimte voor organisaties en ademruimte voor debiteuren. 

Cannock Chase Public levert een significante bijdrage aan het voorkomen, beheersen en oplossen van de oplopende schuldenproblematiek. Dit doen wij door evenwicht aan te brengen tussen financieel en sociaal rendement in ons invorderingstraject. En dat doen we inmiddels al 30 jaar! Gedurende ons 30-jarig bestaan heeft Cannock Chase Public een breed dienstenpalet ontwikkeld: consultancy, audits, business proces outsourcing, (pre- en post) minnelijke incasso, huisbezoeken en natuurlijk het detacheren van onze specialisten op het gebied van creditmanagement, invordering en schuldhulpverlening.  

De huidige hoge vaste lasten groeien veel mensen boven het hoofd. Daarom is extra aandacht voor een financiële gezonde huishouding nodig, want een groeiend aantal huishoudens zit financieel klem! Het Nibud verwacht dat zelfs één op de drie huishoudens moeilijk kan rondkomen. Dit zijn niet alleen de burgers van uw gemeenten, maar ook uzelf en uw collega’s kunnen financiële stress ervaren en mogelijk in de financiële problemen komen.  

Steeds meer werkgevers nemen initiatieven om hun medewerkers te helpen bij hun financiële uitdagingen. Denk hierbij aan het aanbieden van gratis lunch op het werk, flexibiliteit in het uitbetalen van verlofuren en zelfs het verstrekken van leningen. Deze initiatieven zijn hard nodig. Bijna 66% van de medewerkers vindt ook dat een goede werkgever hulp zou moeten bieden aan medewerkers met financiële zorgen. Behalve initiatieven die op de korte termijn voor financiële ruimte zorgen, zijn werkgevers daarnaast op zoek naar structurele hulp voor hun medewerkers.   

Lees meer

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief