Detachering & Interim management

Cannock Chase Public ondersteunt (semi) overheidsinstanties die behoefte hebben aan tijdelijke versterking bij het totale invorderingsproces. Wij detacheren gespecialiseerde medewerkers met kennis van belastinginvordering.

Direct contact

Maak nu meteen een afspraak met één van onze adviseurs.

AFSPRAAK MAKEN
    088 11 68 100
Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn
Dienst
Detachering & Interim management

Landelijke ondersteuning van meer dan 60 vakspecialisten 

De NVVk verwacht een toename van minimaal 30% aan schuldhulpbehoevenden en ex-ondernemers die dankzij de Corona crisis hun baan en/of bedrijf zijn verloren. De extra werkzaamheden voor medewerkers op het gebied van (Tozo) regelingen, bijstandsuitkeringen, schuldhulpaanvragen nemen al sterk toe. Dit zorgt voor grote druk op de verschillende afdelingen binnen het sociaal domein bij gemeenten.

Met onze detacheringsdienst ondersteunen wij u met de inzet van tijdelijk extra personeel. Onze detacheringsspecialisten zijn inzetbaar op het gebied van Schuldhulpverlening (met actuele kennis van de nieuwe Wgs per 1 januari 2021), Inkomen & Tozo (met kennis van de participatiewet) en Terugvordering en Verhaal. 

Wij garanderen snel beschikbare kwalitatieve professionals die, zonder inwerkperiode, direct operationeel inzetbaar op een caseload zijn. Onze medewerkers zijn goed opgeleid, hebben kennis van de meest gebruikte IT systemen en ervaring op diverse gebieden, ook binnen het sociaal domein.

Wij bieden landelijke ondersteuning middels de inzet van meer dan 60 vakspecialisten bij u op locatie op het gebied van: 

Invordering Belastingen:

 • Invordering van belastingaanslagen
 • Kwijtschelding
 • Bezwaar- en beroepschriften
 • Debiteurenbeheer
 • Projecten advies op invordering

Sociaal Domein:

 • Schuldhulpverlening
 • Budgetbeheer of budget coaching
 • Participatiewet
 • Wmo (wet maatschappelijke ondersteuning)
 • Terugvordering en verhaal

Cannock Chase Public ondersteunt (semi) overheidsinstanties die behoefte hebben aan tijdelijke versterking bij het totale invorderingsproces. Wij detacheren gespecialiseerde medewerkers met kennis van belastinginvordering, Kwijtschelding en binnen het sociaal domein met Terugvordering en Verhaal. Daarnaast hebben wij deskundige medewerkers die als schuldhulpverlener of budgetcoach ingezet worden.

Cannock Chase is volwaardig NVVK-lid en onze deskundigen in het sociaal domein werken conform deze richtlijnen. Cannock Chase staat u bij met professioneel advies over vraagstukken bij invordering en binnen het sociaal domein. Dit doen wij met de beste mensen en middelen. Onze detacheringsmedewerkers zijn bekend met handelen volgens de LEAN-methodiek.

De voordelen van detachering en interim-management op een rij:

 • Continuïteit en effectiviteit in uw bedrijfsvoering
 • Opvang tijdens ziekte of verlof
 • Aanscherpen van uw invorderingsbeleid, actualiseren van de leidraad
 • Optimalisatie van de (werk)processen
 • Functionele inrichting van IT-systemen
 • Extra capaciteit bij tijdelijke drukte
 • Specifieke kennis en vaardigheden (juridisch en communicatief)
 • Tactvolle benadering van uw debiteuren
 • Effectieve aanpak op uw schuldhulpverleningsbehoevende burgers
 • Succesvolle schuldregelingen binnen de integrale Schuldhulpverlening

Wilt u meer weten over detachering van onze specialisten? Wij gaan graag met u in gesprek!

Neem dan contact op met Valentijn de Jong, manager insourcing, via 06-48980110 of stuur een mail.


Expert op het gebied van advies & detachering

Nieuws

Nieuws
2023-07-25 00:00:00

Ondernemers uit de (corona)schulden

Deze maand begint de Belastingdienst met het invorderen van schulden die ondernemers tijdens de coronacrisis hebben opgebouwd. Door de inflatie, de stijgende rente en de overkoepelende druk vanuit schuldeisers komen veel ondernemers in de problemen met hun betalingen. Cannock Chase Public ondersteunt lokale overheden door bij deze ondernemers hun (schulden)problematiek, hulpvragen in kaart te brengen en waar nodig regelingen te treffen voor openstaande, lokale belastingen.

Als één van de steunmaatregelen om bedrijven te helpen, besloot de overheid tijdens de coronacrisis dat ondernemers voorlopig geen belasting hoefden te betalen. Dit betrof een uitstelregeling. In oktober 2022 moesten ondernemers beginnen met terugbetalen. Dat kon in maandelijkse termijnen. Maar veel ondernemers komen klem te zitten en inmiddels blijken zo’n 60 duizend ondernemers nog geen enkele termijn te hebben betaald.


Lees meer

Algemeen
2022-11-30 00:00:00

Heeft sociaal invorderen al een plek in uw leidraad?

De laatste jaren schuift de invordering van belastingen en leges steeds meer richting sociaal maatschappelijk aanvaardbare maatregelen. Door het vastleggen en (half)jaarlijks actualiseren van wijzigingen in uw eigen Leidraad invordering zorgt u ervoor dat uw burgers duidelijkheid hebben over het beleid dat u voert. U geeft hiermee rechtszekerheid en u kunt makkelijk verwijzen.

Lees meer

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief