Detachering & Interim management

Training & opleiding

Als specialist in invordering verzorgt Cannock Chase Public verschillende trainingen en opleidingen voor overheidsinstanties die hun medewerkers meer inhoudelijke kennis willen bijbrengen.

Voor en door mensen uit de praktijk

Ons vakgebied is altijd in beweging. Wet- en regelgeving verandert continu en nieuwe technologie├źn maken andere communicatiemethodes mogelijk. Is er binnen de organisatie behoefte aan meer expertise over bijvoorbeeld invordering of het trainen van communicatievaardigheden? Cannock biedt verschillende trainingen en opleidingen aan voor overheidsinstanties die een algemene of specifieke behoefte hebben aan scholing. Uit ervaring weten wij dat ons vakgebied in de praktijk het beste te leren is. Wij leiden uw medewerkers op tot specialist.

Onze trainingen en opleidingen

Cannock Chase Public verzorgt trainingen op het gebied van:

    • Het verbeteren van communicatietechnieken voor het voeren van effectieve telefoongesprekken
    • Huurincasso en communicatie;
    • Incasseren met behoud van de klantrelatie;
    • Praktisch debiteurenbeheer.

Onze trainingen en opleidingen worden op maat samengesteld, afhankelijk van de vraag vanuit onze opdrachtgever. Tijdens de lessen maken we gebruik van voorbeelden uit de praktijk. Op deze manier is de opgedane kennis voor deelnemers praktisch toepasbaar. Gedurende de opleiding is er voldoende ruimte om onderlinge kennis en ervaring uit te wisselen. Onze trainers hebben jarenlange ervaring in lesgeven in het invorderingsvak. Zij kunnen zich goed inleven in de dagelijkse werkzaamheden van de deelnemers.

Onze trainingen zijn

Gezamenlijke verantwoordelijkheid

Onderling delen deelnemers kennis en ervaring.

Praktijkgericht

Voor en door mensen uit de praktijk.

Resultaatgericht

Oefenen met relevante voorbeelden en met een duidelijk doel.

Wilt u vrijblijvend advies?

Sandrine Henry
Trainer

Hoe kunnen we je helpen?

Geen resultaten gevonden