Detachering & Interim management

Detachering

Cannock Chase Public ondersteunt (semi) overheidsinstanties die behoefte hebben aan tijdelijke versterking bij het totale invorderingsproces. Onze meer dan 60 vakspecialisten zijn direct operationeel inzetbaar voor opdrachtgevers door heel Nederland. 

 

De juiste specialisten op de juiste plek inzetten is ons vak. Detachering van professionals op ons vakgebied vraagt om het maken van de juiste match. Alle medewerkers van Cannock Chase Public zijn vak volwassen en beschikken over een up-to-date kennis van wet- en regelgeving, systemen en andere relevante middelen.

De juiste specialist op de juiste plek

De juiste specialisten op de juiste plek inzetten is ons vak. Detachering van professionals op ons vakgebied vraagt om het maken van de juiste match. We kijken hierbij eerst naar geschiktheid en daarna pas naar beschikbaarheid. Dat is volgens ons de enige juiste volgorde als het gaat om het detacheren van kwalitatief goed personeel. Tijdens de selectieprocedure kijken we niet alleen naar harde criteria, maar ook naar communicatieve en sociale vaardigheden. Pas als wij ervan overtuigd zijn dat we de juiste kandidaat hebben geselecteerd en klaargestoomd, leggen we het CV voor aan onze opdrachtgever. Alle medewerkers van Cannock Chase Public zijn vak volwassen en beschikken over een up-to-date kennis van wet- en regelgeving, systemen en andere relevante middelen.

 

Coaching en begeleiding

Na plaatsing zorgt Cannock Chase voor continue begeleiding, coaching en beoordeling van haar specialisten. Op deze manier zijn onze medewerkers direct van meerwaarde en nemen wij de zorg van het opleiden en begeleiden voor onze rekening. Dat scheelt u tijd!

Onze meer dan 60 vakspecialisten zijn direct operationeel inzetbaar voor opdrachtgevers door heel Nederland die hulp nodig hebben voor ondersteuning bij drukte of het wegwerken van achterstanden en vervanging bij ziekte.

Wilt u meer weten over detachering van onze specialisten binnen de Invordering of het sociaal domein? Wij gaan graag met u in gesprek! 

Wilt u vrijblijvend advies?

Valentijn de Jong
Manager Insourcing

Hoe kunnen we je helpen?

Geen resultaten gevonden