Detachering

Cannock Chase Public ondersteunt (semi) overheidsinstanties die behoefte hebben aan tijdelijke versterking bij het totale invorderingsproces. Onze meer dan 60 vakspecialisten zijn direct operationeel inzetbaar voor opdrachtgevers door heel Nederland. 

Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn
DETACHERING

De juiste specialisten op de juiste plek inzetten is ons vak. Detachering van professionals op ons vakgebied vraagt om het maken van de juiste match. Alle medewerkers van Cannock Chase Public zijn vak volwassen en beschikken over een up-to-date kennis van wet- en regelgeving, systemen en andere relevante middelen.

DETACHERING & INTERIM MANAGEMENT DIENSTEN

De juiste specialist op de juiste plek

De juiste specialisten op de juiste plek inzetten is ons vak. Detachering van professionals op ons vakgebied vraagt om het maken van de juiste match. We kijken hierbij eerst naar geschiktheid en daarna pas naar beschikbaarheid. Dat is volgens ons de enige juiste volgorde als het gaat om het detacheren van kwalitatief goed personeel. Tijdens de selectieprocedure kijken we niet alleen naar harde criteria, maar ook naar communicatieve en sociale vaardigheden. Pas als wij ervan overtuigd zijn dat we de juiste kandidaat hebben geselecteerd en klaargestoomd, leggen we het CV voor aan onze opdrachtgever. Alle medewerkers van Cannock Chase Public zijn vak volwassen en beschikken over een up-to-date kennis van wet- en regelgeving, systemen en andere relevante middelen.


Coaching en begeleiding


Na plaatsing zorgt Cannock Chase voor continue begeleiding, coaching en beoordeling van haar specialisten. Op deze manier zijn onze medewerkers direct van meerwaarde en nemen wij de zorg van het opleiden en begeleiden voor onze rekening. Dat scheelt u tijd!

Onze meer dan 60 vakspecialisten zijn direct operationeel inzetbaar voor opdrachtgevers door heel Nederland die hulp nodig hebben voor ondersteuning bij drukte of het wegwerken van achterstanden en vervanging bij ziekte.

Wilt u meer weten over detachering van onze specialisten binnen de Invordering of het sociaal domein? Wij gaan graag met u in gesprek! 


Valentijn de Jong

Wilt u vrijblijvend advies?

Valentijn de Jong
Manager Insourcing

Nieuws

Nieuws
2016-07-14 00:00:00

Cannock Chase helpt – met de beste middelen én mensen

We hebben hoogopgeleide en ervaren detacheringsmedewerkers klaarstaan om tijdelijk binnen jouw organisatie aan de slag te gaan. Voor elke branche hebben we eigen specialisten. Onze mensen geven niet alleen kwalitatieve werkinvulling voor tijdens je vakantie, maar ook tijdens een piek in de werkzaamheden of bijvoorbeeld tijdens langdurige uitval van een medewerker.

Lees meer

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Bel met Valentijn de Jong via
06-4898 0110 of vul onderstaand formulier in.


Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief