Parkeerboetes

Parkeernaheffingsaanslagen invorderen

Bij naheffingsaanslagen gaat het vaak om relatief kleine bedragen. Bij de invordering ervan zetten we moderne en efficiënte middelen in waarmee snel resultaat behaald wordt.

Naheffingsaanslagen snel en efficiënt incasseren

Als marktleider hebben we een invorderingsmethodiek ontwikkeld waarmee we slim en efficiënt incasseren. Wij beschikken over alle middelen om debiteuren snel en op een klantvriendelijke wijze te benaderen en te laten betalen. Bovendien geven we u 24/7 inzicht in onze inspanningen en resultaten via ons opdrachtgeversportaal.

Beschikbare gegevens

Cannock Chase Public probeert altijd zo snel mogelijk in contact te komen met de debiteur. Hiervoor maken we gebruik van diverse data, zoals telefoongegevens en e-mail. Daaraan koppelen we de gegevens uit databases van onder meer het RDW, UWV, Kadaster, de Rijksbelastingdienst, het Informatiebureau en kentekenregisters uit binnen- en buitenland. Zo ontstaat een volledig beeld van de debiteur. Deze benadering, in combinatie met beschikbare gegevens, stellen ons in staat om uw vordering snel, efficiënt en op correcte wijze te incasseren.

Recidive-aanpak

Niet alle kentekens kunnen verrijkt worden met gegevens van de kentekenhouder. Omdat er geen uitwisselingsverdrag bestaat met dit land of omdat landen niet beschikken over een centraal kentekenregister. Dit betekent dat u deze parkeerklanten wel een aanslag op kunt leggen, maar het niet mogelijk is om deze in te vorderen.

Wij denken graag met u mee over een aanpak die u in staat stelt om hardnekkige niet-betalers aan te pakken met middelen die wél beschikbaar zijn. Onze deurwaarders hebben veel ervaring met het aanpakken van recidivisten. Samen met uw handhavers bespreken we graag wat mogelijk is en plannen een handhavingsactie in.

Hulpmiddelen

Huidige technieken maken het mogelijk om debiteuren snel te laten betalen. Wij zetten hiervoor alle beschikbare middelen in. Denk hierbij aan bijvoorbeeld betaalapps, mobiele pinapparatuur, digitale facturen en e-mails met een link naar een payment hub. Dit zorgt voor een significante besparing van de uitvoeringskosten en hogere ontvangsten.

Hoe kunnen we je helpen?

Geen resultaten gevonden