Bezwaar & Beroep

Het aantal kwijtscheldingsverzoeken neemt ieder jaar toe. Afhandeling en beoordeling hiervan kost veel tijd. Cannock Chase Public zet ervaren en gecertificeerde experts in om dit werk uit handen te nemen of pieken op te vangen.

Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn

Meer weten?

We hebben een speciale brochure 'Kwijtschelding' voor u samengesteld.

DOWNLOAD BROCHURE
INVORDERING

Snel en zorgvuldig kwijtscheldingsverzoeken verwerken

Het aantal kwijtscheldingsverzoeken groeit ieder jaar. Het afhandelen hiervan zorgt voor een flinke werkbelasting. Zeker op piekmomenten, wanneer verzoeken of beroepschriften tegelijk binnenkomen. Niet alleen blijven andere taken hierdoor liggen, de burger moet lang wachten op uitsluitsel. Het uitbesteden van de afhandeling van kwijtscheldingsverzoeken is een oplossing om de werkdruk te verlagen en verzoeken snel en zorgvuldig te verwerken.


Brochure kwijtschelding

Download de brochure

We hebben een speciale brochure 'Kwijtschelding' voor je samengesteld. Hierin lees je meer over het snel en goedkoop afhandelen van kwijtscheldingsverzoeken.

Download de brochure »

Meer weten?

We hebben een speciale brochure 'Kwijtschelding' voor u samengesteld.

DOWNLOAD BROCHURE
BEL MIJ

Vang piekmomenten op

Cannock Chase Public heeft een gespecialiseerde afdeling Kwijtschelding en werkt uitsluitend met ervaren en gecertificeerde experts. Zij behandelen kwijtscheldingsverzoeken zorgvuldig en snel. Bovendien vangen ze moeiteloos elke piek op. Onze experts beoordelen kwijtscheldingsverzoeken, voeren berekeningen uit, informeren de aanvrager schriftelijk over de uitspraak en handelen de bezwaar- en beroepschriften af. Bovendien zijn zij in staat om een volledige toetsing te doen en houden daarbij rekening met afwijkende regelgeving die gehanteerd wordt door gemeenten. Dit in tegenstelling tot de geautomatiseerde toetsing door het Inlichtingenbureau. Bent u geïnteresseerd om kwijtschelding uit te besteden? Wij nemen alle details door en stemmen de werkwijze samen af.


Voordelen op een rij

  • Flexibel opschalen
  • Kostenverlagend
  • Gegarandeerde doorlooptijden
  • Snel duidelijkheid voor burgers
  • Verbetering serviceniveau naar burgers
  • Duidelijke werkafspraken
  • Uitgebreide kennis van wet- en regelgeving
  • Bekend met relevante systemen
Jaco Baven

Wilt u vrijblijvend advies?

Jaco Baven
directeur

Nieuws

Algemeen
2022-11-30 00:00:00

Heeft sociaal invorderen al een plek in uw leidraad?

De laatste jaren schuift de invordering van belastingen en leges steeds meer richting sociaal maatschappelijk aanvaardbare maatregelen. Door het vastleggen en (half)jaarlijks actualiseren van wijzigingen in uw eigen Leidraad invordering zorgt u ervoor dat uw burgers duidelijkheid hebben over het beleid dat u voert. U geeft hiermee rechtszekerheid en u kunt makkelijk verwijzen.

Lees meer

Algemeen
2022-11-30 00:00:00

Financiƫle Coaching

Als invorderingsspecialist kennen wij het belang van een gezonde financiële huishouding. Schulden zijn voor iedereen problematisch, omdat ze een gezonde groei van economie, bedrijven en consumenten verstikt. Het oplossen van schulden creëert ruimte en rust. Financiële ruimte voor organisaties en ademruimte voor debiteuren. 

Cannock Chase Public levert een significante bijdrage aan het voorkomen, beheersen en oplossen van de oplopende schuldenproblematiek. Dit doen wij door evenwicht aan te brengen tussen financieel en sociaal rendement in ons invorderingstraject. En dat doen we inmiddels al 30 jaar! Gedurende ons 30-jarig bestaan heeft Cannock Chase Public een breed dienstenpalet ontwikkeld: consultancy, audits, business proces outsourcing, (pre- en post) minnelijke incasso, huisbezoeken en natuurlijk het detacheren van onze specialisten op het gebied van creditmanagement, invordering en schuldhulpverlening.  

De huidige hoge vaste lasten groeien veel mensen boven het hoofd. Daarom is extra aandacht voor een financiële gezonde huishouding nodig, want een groeiend aantal huishoudens zit financieel klem! Het Nibud verwacht dat zelfs één op de drie huishoudens moeilijk kan rondkomen. Dit zijn niet alleen de burgers van uw gemeenten, maar ook uzelf en uw collega’s kunnen financiële stress ervaren en mogelijk in de financiële problemen komen.  

Steeds meer werkgevers nemen initiatieven om hun medewerkers te helpen bij hun financiële uitdagingen. Denk hierbij aan het aanbieden van gratis lunch op het werk, flexibiliteit in het uitbetalen van verlofuren en zelfs het verstrekken van leningen. Deze initiatieven zijn hard nodig. Bijna 66% van de medewerkers vindt ook dat een goede werkgever hulp zou moeten bieden aan medewerkers met financiële zorgen. Behalve initiatieven die op de korte termijn voor financiële ruimte zorgen, zijn werkgevers daarnaast op zoek naar structurele hulp voor hun medewerkers.   

Lees meer

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Neem contact op met Jaco Baven via
onderstaand formulier.


Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief