Bezwaar & Beroep

Het aantal kwijtscheldingsverzoeken neemt ieder jaar toe. Afhandeling en beoordeling hiervan kost veel tijd. Cannock Chase Public zet ervaren en gecertificeerde experts in om dit werk uit handen te nemen of pieken op te vangen.

Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn

Meer weten?

We hebben een speciale brochure 'Kwijtschelding' voor u samengesteld.

DOWNLOAD BROCHURE
INVORDERING

Snel en zorgvuldig kwijtscheldingsverzoeken verwerken

Het aantal kwijtscheldingsverzoeken groeit ieder jaar. Het afhandelen hiervan zorgt voor een flinke werkbelasting. Zeker op piekmomenten, wanneer verzoeken of beroepschriften tegelijk binnenkomen. Niet alleen blijven andere taken hierdoor liggen, de burger moet lang wachten op uitsluitsel. Het uitbesteden van de afhandeling van kwijtscheldingsverzoeken is een oplossing om de werkdruk te verlagen en verzoeken snel en zorgvuldig te verwerken.


Brochure kwijtschelding

Download de brochure

We hebben een speciale brochure 'Kwijtschelding' voor je samengesteld. Hierin lees je meer over het snel en goedkoop afhandelen van kwijtscheldingsverzoeken.

Download de brochure »

Meer weten?

We hebben een speciale brochure 'Kwijtschelding' voor u samengesteld.

DOWNLOAD BROCHURE
BEL MIJ

Vang piekmomenten op

Cannock Chase Public heeft een gespecialiseerde afdeling Kwijtschelding en werkt uitsluitend met ervaren en gecertificeerde experts. Zij behandelen kwijtscheldingsverzoeken zorgvuldig en snel. Bovendien vangen ze moeiteloos elke piek op. Onze experts beoordelen kwijtscheldingsverzoeken, voeren berekeningen uit, informeren de aanvrager schriftelijk over de uitspraak en handelen de bezwaar- en beroepschriften af. Bovendien zijn zij in staat om een volledige toetsing te doen en houden daarbij rekening met afwijkende regelgeving die gehanteerd wordt door gemeenten. Dit in tegenstelling tot de geautomatiseerde toetsing door het Inlichtingenbureau. Bent u geïnteresseerd om kwijtschelding uit te besteden? Wij nemen alle details door en stemmen de werkwijze samen af.


Voordelen op een rij

  • Flexibel opschalen
  • Kostenverlagend
  • Gegarandeerde doorlooptijden
  • Snel duidelijkheid voor burgers
  • Verbetering serviceniveau naar burgers
  • Duidelijke werkafspraken
  • Uitgebreide kennis van wet- en regelgeving
  • Bekend met relevante systemen
Jaco Baven

Wilt u vrijblijvend advies?

Jaco Baven
directeur

Nieuws

Interview
2020-02-25 00:00:00

Gemeente Oss heeft meer grip op privaat invorderingsproces

Debiteuren het signaal geven dat alle facturen betaald moeten worden én toch op een verantwoorde manier incasseren. De gemeente Oss werkt al jaren samen met Cannock Chase Public voor de private invordering. Deze facturen zijn afkomstig van verschillende afdelingen en daarom moet de financiële administratie dit op een goede manier coördineren.

Wij spraken met Casper Bast over hoe de gemeente Oss dit aanpakt en op welke manier Cannock Chase Public hen helpt om grip te houden op het incassoproces.


Lees meer

Nieuws
2017-11-30 00:00:00

Werkpieken opvangen tijdens kwijtscheldingsverzoeken

De tijd van de kwijtscheldingsverzoeken komt eraan. Of in jouw geval misschien wel de bulklijst met belemmeringen voor automatische kwijtscheldingen vanuit het Inlichtingenbureau. Allemaal zaken waar jij binnenkort mee aan de slag moet. Ben je er goed op voorbereid? Of kun je nog extra handjes gebruiken? Cannock Chase heeft ervaren experts in huis die snel en goedkoop elke werkpiek voor je opvangen.

Lees meer

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Neem contact op met Jaco Baven via
onderstaand formulier.


Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief