Bezwaar & Beroep

Het aantal kwijtscheldingsverzoeken neemt ieder jaar toe. Afhandeling en beoordeling hiervan kost veel tijd. Cannock Chase Public zet ervaren en gecertificeerde experts in om dit werk uit handen te nemen of pieken op te vangen.

Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn

Meer weten?

We hebben een speciale brochure 'Kwijtschelding' voor u samengesteld.

DOWNLOAD BROCHURE
INVORDERING

Snel en zorgvuldig kwijtscheldingsverzoeken verwerken

Het aantal kwijtscheldingsverzoeken groeit ieder jaar. Het afhandelen hiervan zorgt voor een flinke werkbelasting. Zeker op piekmomenten, wanneer verzoeken of beroepschriften tegelijk binnenkomen. Niet alleen blijven andere taken hierdoor liggen, de burger moet lang wachten op uitsluitsel. Het uitbesteden van de afhandeling van kwijtscheldingsverzoeken is een oplossing om de werkdruk te verlagen en verzoeken snel en zorgvuldig te verwerken.


Brochure kwijtschelding

Download de brochure

We hebben een speciale brochure 'Kwijtschelding' voor je samengesteld. Hierin lees je meer over het snel en goedkoop afhandelen van kwijtscheldingsverzoeken.

Download de brochure »

Meer weten?

We hebben een speciale brochure 'Kwijtschelding' voor u samengesteld.

DOWNLOAD BROCHURE
BEL MIJ

Vang piekmomenten op

Cannock Chase Public heeft een gespecialiseerde afdeling Kwijtschelding en werkt uitsluitend met ervaren en gecertificeerde experts. Zij behandelen kwijtscheldingsverzoeken zorgvuldig en snel. Bovendien vangen ze moeiteloos elke piek op. Onze experts beoordelen kwijtscheldingsverzoeken, voeren berekeningen uit, informeren de aanvrager schriftelijk over de uitspraak en handelen de bezwaar- en beroepschriften af. Bovendien zijn zij in staat om een volledige toetsing te doen en houden daarbij rekening met afwijkende regelgeving die gehanteerd wordt door gemeenten. Dit in tegenstelling tot de geautomatiseerde toetsing door het Inlichtingenbureau. Bent u geïnteresseerd om kwijtschelding uit te besteden? Wij nemen alle details door en stemmen de werkwijze samen af.


Voordelen op een rij

  • Flexibel opschalen
  • Kostenverlagend
  • Gegarandeerde doorlooptijden
  • Snel duidelijkheid voor burgers
  • Verbetering serviceniveau naar burgers
  • Duidelijke werkafspraken
  • Uitgebreide kennis van wet- en regelgeving
  • Bekend met relevante systemen
Jaco Baven

Wilt u vrijblijvend advies?

Jaco Baven
directeur

Nieuws

Algemeen
2022-06-13 00:00:00

Cannock Chase Public & NSR

Behaalde resultaten Q1 2022

Sinds medio Q4 2021 werken we samen met NSR/Geldfit om mensen structureel uit de schulden te helpen. Onze medewerkers helpen mensen met geldzorgen door hen vroegtijdig, via het NSR-platform Geldfit.nl/cannock naar een laagdrempelige route voor passende schuldhulp te wijzen. Daarmee worden schulden beperkt of zelfs voorkomen en werken wij samen met de NSR aan een Nederland zonder geldzorgen.

In Q1 2022 hebben bijna 95.000 mensen een eerste stap gezet naar financiële gezondheid door te bellen met de hulplijn van de NSR (0800 8115) of via een online test zelfinzicht gekregen door een persoonlijk advies.

Als organisatie zijn wij enorm trots dat we hier een bijdragen aan mogen leveren!

Lees meer

Algemeen
2022-06-13 00:00:00

Traineeships Cannock Chase Public

Ontwikkelingen op de arbeidsmarkt

De media staan er vol mee: hoogspanning op de arbeidsmarkt! De werkloosheid in Nederland is nog niet eerder zo laag geweest en de krapte op de arbeidsmarkt nog niet eerder zo groot. Tegelijkertijd neemt de vraag naar gespecialiseerd personeel toe en is het niet de verwachting dat dit op korte termijn gaat veranderen. Tel daarbij op de vergrijzing van de beroepsbevolking, de ontwikkelingen in het publieke domein zoals de Kinderopvang, Toeslagaffaire, invordering TOZO, de oplopende inflatie en de implementatie van sociaal verantwoord invorderen. Dit alles zorgt voor een enorme werkdruk, ook in de publieke sector.


Tijdelijk inhuur van specialisten is voor veel gemeentelijke organisaties een passende oplossing, maar de marktontwikkelingen hebben ook in de arbeidsbemiddeling een enorme impact. Bij ons, maar ook bij onze concullega’s. Dit vraagt om flexibiliteit en creatieve oplossingen, waarin zowel de organisaties aan de vraagkant als aanbodkant een essentiële rol spelen. Met partnering kunnen wij een toekomstig (structureel) tekort aan invorderingsmedewerkers (deels) voorkomen.


Lees meer

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Neem contact op met Jaco Baven via
onderstaand formulier.


Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief