Bezwaar & Beroep

Het aantal kwijtscheldingsverzoeken neemt ieder jaar toe. Afhandeling en beoordeling hiervan kost veel tijd. Cannock Chase Public zet ervaren en gecertificeerde experts in om dit werk uit handen te nemen of pieken op te vangen.

Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn

Meer weten?

We hebben een speciale brochure 'Kwijtschelding' voor u samengesteld.

DOWNLOAD BROCHURE
INVORDERING

Snel en zorgvuldig kwijtscheldingsverzoeken verwerken

Het aantal kwijtscheldingsverzoeken groeit ieder jaar. Het afhandelen hiervan zorgt voor een flinke werkbelasting. Zeker op piekmomenten, wanneer verzoeken of beroepschriften tegelijk binnenkomen. Niet alleen blijven andere taken hierdoor liggen, de burger moet lang wachten op uitsluitsel. Het uitbesteden van de afhandeling van kwijtscheldingsverzoeken is een oplossing om de werkdruk te verlagen en verzoeken snel en zorgvuldig te verwerken.


Brochure kwijtschelding

Download de brochure

We hebben een speciale brochure 'Kwijtschelding' voor je samengesteld. Hierin lees je meer over het snel en goedkoop afhandelen van kwijtscheldingsverzoeken.

Download de brochure »

Meer weten?

We hebben een speciale brochure 'Kwijtschelding' voor u samengesteld.

DOWNLOAD BROCHURE
BEL MIJ

Vang piekmomenten op

Cannock Chase Public heeft een gespecialiseerde afdeling Kwijtschelding en werkt uitsluitend met ervaren en gecertificeerde experts. Zij behandelen kwijtscheldingsverzoeken zorgvuldig en snel. Bovendien vangen ze moeiteloos elke piek op. Onze experts beoordelen kwijtscheldingsverzoeken, voeren berekeningen uit, informeren de aanvrager schriftelijk over de uitspraak en handelen de bezwaar- en beroepschriften af. Bovendien zijn zij in staat om een volledige toetsing te doen en houden daarbij rekening met afwijkende regelgeving die gehanteerd wordt door gemeenten. Dit in tegenstelling tot de geautomatiseerde toetsing door het Inlichtingenbureau. Bent u geïnteresseerd om kwijtschelding uit te besteden? Wij nemen alle details door en stemmen de werkwijze samen af.


Voordelen op een rij

  • Flexibel opschalen
  • Kostenverlagend
  • Gegarandeerde doorlooptijden
  • Snel duidelijkheid voor burgers
  • Verbetering serviceniveau naar burgers
  • Duidelijke werkafspraken
  • Uitgebreide kennis van wet- en regelgeving
  • Bekend met relevante systemen
Jaco Baven

Wilt u vrijblijvend advies?

Jaco Baven
directeur

Nieuws

Nieuws
2023-07-25 00:00:00

Ondernemers uit de (corona)schulden

Deze maand begint de Belastingdienst met het invorderen van schulden die ondernemers tijdens de coronacrisis hebben opgebouwd. Door de inflatie, de stijgende rente en de overkoepelende druk vanuit schuldeisers komen veel ondernemers in de problemen met hun betalingen. Cannock Chase Public ondersteunt lokale overheden door bij deze ondernemers hun (schulden)problematiek, hulpvragen in kaart te brengen en waar nodig regelingen te treffen voor openstaande, lokale belastingen.

Als één van de steunmaatregelen om bedrijven te helpen, besloot de overheid tijdens de coronacrisis dat ondernemers voorlopig geen belasting hoefden te betalen. Dit betrof een uitstelregeling. In oktober 2022 moesten ondernemers beginnen met terugbetalen. Dat kon in maandelijkse termijnen. Maar veel ondernemers komen klem te zitten en inmiddels blijken zo’n 60 duizend ondernemers nog geen enkele termijn te hebben betaald.


Lees meer

Algemeen
2022-11-30 00:00:00

Heeft sociaal invorderen al een plek in uw leidraad?

De laatste jaren schuift de invordering van belastingen en leges steeds meer richting sociaal maatschappelijk aanvaardbare maatregelen. Door het vastleggen en (half)jaarlijks actualiseren van wijzigingen in uw eigen Leidraad invordering zorgt u ervoor dat uw burgers duidelijkheid hebben over het beleid dat u voert. U geeft hiermee rechtszekerheid en u kunt makkelijk verwijzen.

Lees meer

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Neem contact op met Jaco Baven via
onderstaand formulier.


Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief