Traineeship Invordering

Door de krapte op de arbeidsmarkt staat de werving en bemiddeling van vakspecialisten onder druk. De vraag naar de inhuur van (interim) specialisten blijft toenemen, dit zien wij ook bij Cannock Chase Public (CCP). 

Om hierop in te spelen is het Traineeship Invordering ontwikkeld. Samen met onze opdrachtgevers bieden we young professionals met onder andere een opleidingsachtergrond in Rechten en/of Sociaal Juridische Dienstverlening dé kans om zich te ontwikkelen tot invorderingsspecialist. CCP geeft hiermee actief invulling aan de huidige en verwachtte toekomstige schaarste op de arbeidsmarkt.  

Om optimaal in te kunnen spelen op de behoeftes van u als opdrachtgever én de trainee kan het traineeship flexibel en modulair worden ingericht. Na het volgen van een intern opleidingstraject bij CCP start de trainee op locatie bij een opdrachtgever. Onder begeleiding van de opdrachtgever levert de trainee direct een bijdrage aan het behalen van de teamdoelstellingen. Zo creëren wij een win-win situatie voor zowel de opdrachtgever als de trainees. 

Wilt u samen met CCP een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van young professionals tot invorderingsspecialisten en bent u bereid samen met ons een traineeship binnen uw organisatie op te zetten? 

Neem voor meer informatie over ons Traineeship Invordering contact op met op met onze detacheringsspecialist Inge van Oss.

Wilt u vrijblijvend advies?

Jaco Baven

Directeur

Hoe kunnen we je helpen?

Geen resultaten gevonden