Ons corona beleid

Graag informeren wij over de maatregelen die zijn getroffen in verband met het risico op verspreiding van het Corona virus en het waarborgen van de continuïteit van onze organisatie.


Ons IT netwerk is dusdanig ingericht zodat het voor al onze medewerkers mogelijk is om vanuit huis te werken. Deze oplossing voldoet aan alle veiligheids- en privacy voorschriften. Indien dit noodzakelijk blijkt te zijn, dan is het mogelijk om het overgrote deel van de werkzaamheden thuis uit te voeren. Deze procedure kan op ieder moment gestart worden als de instructies van het RIVM daartoe aanleiding geven.

Onze dwanginvordering medewerkers zijn goed getraind en kunnen op de portefeuilles van meerdere opdrachtgevers ingezet worden. Indien een team onverhoopt geconfronteerd wordt met de afwezigheid van collega’s, kunnen deze werkzaamheden door andere collega's opgepakt worden. Daarnaast hebben we een flexibele schil van medewerkers beschikbaar met voldoende ervaring.

Medewerkers zijn geïnstrueerd over hygiëne maatregelen en de mogelijkheden wat betreft thuiswerken in verband met het risico op verspreiding van het virus. Het reizen tussen onze vestigingen wordt zoveel mogelijk beperkt.

Wij houden de informatie en ontwikkelingen rondom het Corona virus nauwlettend in de gaten. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM waar mogelijk op en zullen tijdig communiceren over eventuele aanvullende maatregelen.

Hoe kunnen we je helpen?

Geen resultaten gevonden