Nieuw opleidingsplan voor team Invordering

Cannock Chase Public is marktleider op het gebied van het adviseren, opzetten en uitvoeren van invorderingsprocessen binnen de publieke sector. Om aan de top te blijven is het zaak om je als organisatie te blijven ontwikkelen. Om de kwaliteit voor onze opdrachtgevers in onze processen en werkzaamheden te blijven garandeerden en onze medewerkers te binden en te boeien bieden wij hen continue begeleiding, trainingen en opleidingen aan.

Een voorbeeld hiervan is dat we zijn gestart met een nieuw opleidingsplan voor onze afdeling Invordering, met tien cursisten uit zowel de binnen- als de buitendienst (belastingdeurwaarders). Deze opleiding is bedoeld om onze medewerkers die dagdagelijks met de inhoudelijke kant van (dwang)invordering bezig zijn bij te scholen op het gebied van de nieuwe wet- en regelgeving. Dit opleidingsplan is vormgegeven in samenwerking met de Bestuursacademie; één van de top opleiders binnen het vakgebied. Medio september wordt deze samenwerking verder vormgegeven door de start van de verdiepingsopleiding ‘Invordering’.

Gemeenten vorderen zelf Tozo terug

Het in goede banen leiden van de terugvordering is voor sommige gemeenten een grote uitdaging. Vaak zijn er onvoldoende medewerkers met ervaring in dergelijke terugvorderingsprocessen, ontbreekt het aan tijd, zijn de juiste systemen niet voorhanden of komt een uitgewerkt plan voor adequate en gepaste opvolging niet van de grond. Verschillende gemeenten zijn reeds gestart met het terugvorderen van ten onrechte uitgekeerde Tozo en vanaf 1 januari 2022 start – volgens de huidige plannen van het demissionair kabinet – de verplichte aflossing van de bedrijfslening.  

Wilt u meer weten over onze invorderingsdiensten?

Wilt u vrijblijvend advies?

Valentijn de Jong
Manager Insourcing

Hoe kunnen we je helpen?

Geen resultaten gevonden