Cannock Chase Public bestaat 30 jaar!

Cannock Chase Public en Cannock vieren samen het 30 jarig bestaan. Wat een mijlpaal! Van een klein invorderings- en advieskantoor in een garagebox in Druten zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende specialist in het opzetten en uitvoeren van invorderingstrajecten in de publieke sector. In dit artikel nemen we u in vogelvlucht mee in 30 jaar Cannock Chase Public.

Het begin

30 jaar geleden begint onze oprichter Wout Boonstoppel onder naam Boonstoppel Invorderings-en Advieskantoor zijn eigen invorderings- en advieskantoor. Vanuit een garagebox in Druten werkt hij samen met zijn vrouw en dochter, één medewerker en één deurwaarder voor gemeenten voor vergunningen, reclamerecht en leges. Al snel ziet Wout Boonstoppel een gat in de markt. Gemeentelijke belastingen worden vanaf 1992 namelijk niet langer door de Rijksoverheid ingevorderd, maar belegd bij de lokale overheden zelf. Omdat gemeenten en waterschappen hier niet op ingericht zijn, besluit Wout Boonstoppel in het gat te springen. Hij een neemt een paar belastingdeurwaarders van de Rijksoverheid in dienst en gaat aan de slag. Het blijkt een gouden zet!

Groei

De zaken gaan goed. Steeds meer lokale overheden brengen hun invorderingstrajecten onder bij Wout Boonstoppel en het kantoor groeit uit tot een specialist in de publieke sector. In 1992 verhuist  Boonstoppel Invorderings-en Advieskantoor naar een eigen kantoor aan de Klepperheide in Druten. Vijf jaar later groeit het kantoor opnieuw uit zijn voegen en verhuist naar een groter pand in dezelfde straat. In 1998 bouwt hij een nieuw pand ernaast en de twee kantoren worden verbonden met een luchtbrug. Er werken dan 50 mensen voor Boonstoppel Invorderings-en Advieskantoor. In 2000 is naam gewijzigd naar Mandaat en in 2010 wordt een tweede verdieping geplaatst over het hele pand.

Cannock Chase Public

In 2005 treedt Mandaat toe tot de Cannock Chase groep. Onder naam Cannock Chase Public blijven we toonaangevend in de publieke sector. Niet alleen als uitvoerder van invorderingstrajecten, maar ook als sparringpartner voor lokale overheden. Omdat we het vakgebied zó goed kennen, kunnen we op het hoogste niveau meedenken over beleid. Dat doen we met 120 bevlogen collega’s die samen goed zijn voor 1237 jaar werkervaring.

30 jaar pionieren

Pionieren zit dus al 30 jaar in ons DNA. 30 jaar geleden had onze oprichter Wout Boonstoppel het lef en inzicht om in een gat in de markt te springen. Nu hebben we de slagkracht om geluiden op te vangen uit de markt, om trends te signaleren en samen met onze opdrachtgevers te vertalen naar toonaangevende oplossingen. Op naar de komende 30 jaar!

Hoe kunnen we je helpen?

Geen resultaten gevonden