BghU

Optimaal invorderingsproces en resultaat

De invordering van belastingen heeft de BghU uitbesteed aan Cannock Chase. Het gehele werkproces en invorderingsresultaat hebben we kunnen verbeteren.

Voor de invordering van belastingen werken diverse Utrechtse gemeenten samen onder de naam BghU (Belastingsamenwerking gemeenten en hoogheemraadschap Utrecht). In de BghU zitten de gemeenten: Bunnik, De Bilt, Houten, Lopik, Nieuwegein, Utrecht, Utrechtse Heuvelrug, Zeist en Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden.

Modulair werken

Eind 2014 schreef de BghU een innovatieve aanbesteding uit voor uitbesteding van de invorderingswerkzaamheden. Inschrijvers moesten een voorstel doen op basis van het principe ‘modulair werken’. Dat houdt in dat: alle hernieuwde bevelen binnen een bepaalde periode moeten zijn betekend door ervaren belastingdeurwaarders; dat een goed geautomatiseerd loonvorderingsproces alle overgebleven vorderingen (van natuurlijke personen) afhandelt; en dat belastingdeurwaarders de resterende posten afwikkelen als beslagopdrachten. 

Grote volumes afhandelen

Begin 2015 kwam Cannock Chase opnieuw als ‘economisch meest voordelige inschrijver’ (beste prijs-kwaliteitverhouding) uit de bus. Wij werken sinds jaar en dag naar wederzijdse tevredenheid voor de BghU. Dankzij onze jarenlange ervaring en de inzet van onze gekwalificeerde buitendienstmedewerkers zijn wij in staat om grote volumes binnen een korte termijn af te handelen. Dit alles levert volgens BghU een optimaal invorderingsproces en resultaat op.

Wilt u vrijblijvend advies?

Eef van Riet
directeur

Hoe kunnen we je helpen?

Geen resultaten gevonden