Regionale Belasting Groep

Afhandeling oude dossiers op basis van ‘no cure no pay’

We hebben de RBG een totaaloplossing aangereikt voor dwanginvordering. Van kwijtscheldingsverzoeken en parkeren tot invordering buitenland. En meer.

De RBG (Regionale Belasting Groep) heft en int de belastingen voor de hoogheemraadschappen van Schieland en de Krimpenerwaard en van Delfland. Daarnaast verzorgt de RBG deze taken en de uitvoering van de wet WOZ voor de gemeente Delft, Schiedam en Vlaardingen. Cannock Chase verzorgt al jaren de invorderingswerkzaamheden voor de RGB.

Dwanginvordering

Wij verzorgen alle onderdelen op het gebied van dwanginvordering (totaaloplossing). Van het uitvoeren van betekeningsopdrachten tot het afhandelen van grote volumes kwijtscheldingsverzoeken én van parkeren en invordering in het buitenland tot het uitvoeren van outbound calls.

Oude dossiers

Voor de RBG handelen wij onder andere oude dossiers/belastingvorderingen af. Wij werken hierbij resultaatgericht volgens een overeengekomen maatwerkaanpak. Hierbij staat de inzet van innovatieve invorderingsinstrumenten voorop. Dankzij onze grote deurwaarderscapaciteit zijn wij tevens in staat om grote volumes (betekeningen) snel en adequaat af te handelen. Daarnaast maken wij gebruik van een goed geautomatiseerd loonvorderingsproces in TRACE.

Wilt u vrijblijvend advies?

Eef van Riet
directeur

Hoe kunnen we je helpen?

Geen resultaten gevonden