Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn
Nieuws

Suwinet niet meer beschikbaar, wat nu?

Door een wetswijziging kunnen wij niet meer op Suwinet. Wist je dat Cannock Chase dankzij haar zusterbedrijf EDR over ruim 9 miljoen consumentengegevens beschikt? Daar profiteren onze opdrachtgevers van. Net als van onze no cure no pay-aanpak.

Terugvordering van onterecht genoten uitkeringen vraagt om een adequate aanpak. Niet alleen omdat dit rechtvaardig is of om fraude aan te pakken, maar ook om de financiële zelfredzaamheid van burgers te vergroten. Als credit managementorganisatie nemen we graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid op dit vlak. Bovenal helpt Cannock Chase sociale diensten van gemeenten om nog slagvaardiger op te treden.


Vaste partner

Al jaren ondersteunen wij als professionele debiteurenbeheerder diverse overheden. Voor ruim 200 gemeenten zijn we zelfs een vaste partner. We worden ingeschakeld voor advies, het uitbesteden van het (dwang)invorderingsproces, detachering en trainingen. Diensten die we in het sociaal domein aanbieden zijn: terugvordering en verhaal van sociale uitkeringen, bevoorschotting, schuldbewaking, huisbezoeken, schuldhulpverlening en het (deels) overnemen van het klant contact center.

Meerwaarde voor publieke sector

De grote meerwaarde die wij overheden bieden is de informatie uit de database van zusteronderneming EDR. We beschikken namelijk over ruim 9 miljoen consumentengegevens. Onze database stelt ons in staat de financiële status van een debiteur goed in beeld te krijgen en een risicoanalyse te maken. Hierop bepalen wij de juiste aanpak per debiteur met als resultaat het behalen van financieel en sociaal rendement.

Meer data dan Suwinet

Dankzij de EDR-database beschikken wij over meer data dan Suwinet. Dit geeft onze opdrachtgevers in de publieke sector een aanzienlijke kans om ook onvindbare debiteuren te traceren. Zo komt een debiteur bij ons direct boven water wanneer deze bijvoorbeeld een online bestelling plaatst of ergens een betaling doet. Dat maakt dat we sneller iemand vinden en terugvorderingen kunnen realiseren. Zo hebben wij elke fase van terugvordering onder controle. We nemen je niet alleen elke zorg, maar ook de stapel onopgeloste vorderingen (ijzeren voorraad) uit handen. Aangezien we werken volgens een no cure no pay-aanpak, betaal je ons alleen als wij daadwerkelijk geld innen.

Ketenaanpak

We hebben niet alleen meer data. Cannock Chase beschikt ook over een professionele ketenaanpak. Vanaf het terugvorderingsbesluit staat ons vizier voor jou op scherp. Is iemand in beeld dan overleggen wij hiervoor een passende aanpak. Indien noodzakelijk zetten wij meteen onze buitendienst in. Gaat een zaak gerechtelijk dan zetten wij de gerechtsdeurwaarders van ons zusterbedrijf Van Arkel gerechtsdeurwaarders in.

Wil je kosteloos in beeld krijgen hoeveel wij voor je kunnen incasseren en hoe snel we dat doen? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan. We beloven je een zeer aantrekkelijke aanbieding te doen!

Terug naar nieuwsoverzicht

Jaco Baven

Wilt u vrijblijvend advies?

Jaco Baven
directeur

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Neem contact op met Jaco Baven via
onderstaand formulier.


Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief