mijn.cannockchase.nl

maakt betalen zo makkelijk mogelijk

Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn
Nieuws

Bij Cannock Chase maken we het betalen van een rekening zo makkelijk mogelijk. Wij zijn pas blij als uw klant heeft betaald en via mijn.cannockchase.nl kan dat heel easy. Uw klant kan altijd en overal inloggen op het vernieuwde portaal, via de persoonlijke inloggegevens die hij of zij per post of per e-mail ontvangt. Met één druk op de knop kan de betaling worden voldaan.

Rekeningenoverzicht

Eenmaal ingelogd krijgt de bezoeker direct inzichtelijk welke rekening betaald moet worden. Ook de overige openstaande betalingen van dezelfde leverancier worden getoond.

Inrichting naar wens

De zichtbare functionaliteiten van mijn.cannockchase.nl voor uw klanten stemmen wij af op uw wensen. Indien u een bepaalde functie niet wilt tonen aan uw klant, bijvoorbeeld ‘betalingsregeling treffen’, kunnen wij deze optie uitsluiten.

Betalingsregeling

Kan de bezoeker de openstaande rekening niet meteen betalen? Dan kan hij of zij via mijn.cannockchase.nl een betalingsregeling aangaan. De eerste betaling wordt direct uitgevoerd. En er wordt gelijk een planning gemaakt voor de volgende betaaltermijnen.

Bezwaar

Ook kan de bezoeker via mijn.cannockchase.nl schriftelijk bezwaar maken tegen de openstaande betaling.

Met de verbeterde functionaliteiten van mijn.cannockchase.nl bieden wij nieuwe mogelijkheden om uw betalende klant te bedienen. Hiermee wordt betalen nu wel heel laagdrempelig.Functionaliteiten mijn.cannockchase.nl

  • Direct betalen
  • Overzicht openstaande rekeningen
  • Betalingsregelingen treffen
  • Bezwaar maken

Sander Willemse

operational development manager

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met uw accountmanager.

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief