Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn
Nieuws

Maatschappelijke bijdrage Cannock Chase in de schuldhulpverlening groeit

Cannock Chase Public is wederom officieel geaccrediteerd als volwaardig lid van de NVVK! Cannock Chase Public vult met haar medewerkers voor vele gemeenten als verlengstuk de schuldhulpverlening in. 


Cannock Chase Public is wederom officieel geaccrediteerd als volwaardig lid van de NVVK! De NVVK is de branchevereniging voor schuldhulpverlening en sociaal bankieren. Cannock Chase Public vult met haar medewerkers voor vele gemeenten als verlengstuk de schuldhulpverlening in. Wij begeleiden al jarenlang burgers die het financieel moeilijk hebben, waarbij een gerichte oplossing als budgetcoaching en het stabiliseren van de persoonlijke situatie centraal staat. Daarnaast ondersteunen wij ook in het vroegtijdig signaleren van trendlijnen en het delen van realtime info. Cannock Chase Public heeft ervaring bij het geheel uitbesteden van schuldhulpverleningstrajecten en heeft gecertificeerde specialisten in dienst die direct inzetbaar zijn om (tijdelijke) ondersteuning te bieden.

Met het lidmaatschap van het NVVK zet Cannock Chase Public wederom daadkracht bij haar maatschappelijke doelstelling om financiële problemen te voorkomen en om burgers met financiële problemen te helpen. 

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief