Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn
Nieuws

Vanaf juni 2018 beschikt Cannock Chase over een ISAE3402 type I verklaring. Deze verklaring maakt inzichtelijk dat de kwaliteit van onze operationele processen, IT-processen en informatiebeveiliging in voldoende mate is gewaarborgd.

Steeds hogere eisen

Aan ons systeem van interne beheersing stellen wij steeds hogere eisen. Dit willen wij laten zien aan onze opdrachtgevers en hun externe accountants. Vandaar dat wij naast onze ISO9001- en NVI-certificeringen in breder perspectief willen laten zien dat Cannock Chase ‘in control’ is.

Wat houdt de verklaring precies in?

De ISAE3402 type I verklaring geeft inzage in onze beheersing van operationele processen en IT-processen. De ISAE 3402 type I verklaring is afgegeven voor operationele processen van de diensten Outsourcing, Incasso en Advies & Detachering. Daarnaast zijn de IT-processen en informatiebeveiliging voor heel Cannock Chase meegenomen.

Wat zijn de volgende stappen?

Met deze type I verklaring dekken we nu de opzet en het bestaan van onze beheersmaatregelen. Daarmee zijn wij er nog niet. Onze volgende stap is het verkrijgen van een ISAE 3402 type II verklaring (eind 2018), waarmee we ook de werking van onze beheersmaatregelen aantonen. Bovendien zullen we ook de operationele processen van Public in toekomstige ISAE 3402 rapportages meenemen.

Patrieck Geerdink

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op. We vertellen je er graag alles over.

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief