Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn
Blog

Op 17 april maken we tijdens het Huurincasso Congres de resultaten van onze jaarlijkse Benchmark Huurincasso en bijbehorende trends bekend. Een moment waar door corporaties in Nederland naar uit wordt gekeken.

Benieuwd naar hoe uw corporatie presteert ten opzichte van andere woningcorporaties? Download dan onze verkorte Huurincasso Benchmark en deel het met Patrieck Geerdink!

Download de verkorte huurincasso benchmark


Tijdens het congres presenteren we een aansprekend praktijkvoorbeeld van woningcorporatie AlleeWonen uit Breda en Roosendaal en staan we stil bij hoe u als corporatie uw sociaal en financieel rendement in balans kunt krijgen. Want, anders communiceren met huurders met een huurachterstand. Wat levert dat op? En hoe draagt dit bij aan een hoger sociaal en financieel rendement?


Benchmark Huurincasso - gepresenteerd tijdens Huurincasso Congres


AlleeWonen heeft dankzij een andere aanpak en benadering grip gekregen op haar huurincasso-resultaten. Dit praktijkvoorbeeld maakt duidelijk hoe u met een stappenplan tegen lagere kosten voor de corporatie en uw huurders ook een hoger rendement en huurderstevredenheid kunt realiseren. De sessie tijdens het Huurincasso Congres wordt gegeven door Patrieck Geerdink, Consultant Cannock Chase en Jan Pieter Koning, directeur X-pact en adviseur efficiencyverbetering financiële bedrijfsprocessen.


AlleeWonen: "We hebben nu meer grip op ons huurincasso-proces."

Hoge huurachterstanden en veel uitzettingen van huurders. Corporatie AlleeWonen kreeg al enige tijd geen grip op haar huurincasso-resultaten. Met de hulp van Cannock Chase is dit probleem verholpen. De corporatie toont spraakmakende cijfers en belicht het financiële én sociale rendement van de nieuwe procesbeheersing. Lees het volledige interview.

"Het proces tot nu toe was niet alleen enorm leerzaam, er zijn ook al mooie successen behaald. Het is onze investering dubbel en dwars waard geweest."

Wilt u graag meer weten over dit praktijkvoorbeeld van AlleeWonen?

Patrick Joosen (teammanager financiële administratie) en Ronald van Isselt (manager Bedrijfsvoering) vertellen over hun ervaringen in dit interview. Bekijk ook de case van AlleeWonen of Rijswijk Wonen.

Patrieck Geerdink

Project consultant

Wilt u meer weten over hoe je sociaal en financieel rendement in balans kunt brengen bij uw wooncorporatie?

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief