Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn
Nieuws

Benchmark Huurincasso

Dankzij onze Benchmark Huurincasso weten corporaties hoe ze presteren op het gebied van huurincasso. We kijken onder meer naar het financieel en sociaal rendement.

Corporaties die hun huurincassobeleid willen verbeteren, zullen willen weten hoe ze presteren ten opzichte van andere corporaties van vergelijkbare omvang en in de regio. Plus wat ze beter kunnen doen. En welke ambities hierbij realistisch zijn. Onze Benchmark Huurincasso geeft antwoord op vele vragen. Naar de presentatie van de jaarlijkse benchmarkcijfers wordt dan ook reikhalzend uitgekeken door corporatieland. Aanmelden kan via onze aanmeldpagina.

Prestaties op een rij

In onze benchmark hebben we de belangrijkste prestatie-indicatoren voor huurincasso gemeten en vergeleken. We kijken hierbij naar sociaal rendement, financieel rendement, klantcontact en betaalmethoden. Ook aspecten als financial coaching en het gebruik van data nemen we mee in ons onderzoek.

Alle gegevens zetten we voor twee referentiegroepen uiteen: alle woningcorporaties en corporaties van soortgelijke omvang. Daarnaast geven we indien gewenst persoonlijke en inhoudelijke uitleg in onze rapportage.


Meer over de benchmark

Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring met het organiseren van de Benchmark Huurincasso. Het proces van aanlevering, verwerking en rapportage is efficiënt georganiseerd en vergaand geautomatiseerd. Wie meer wil weten, kan contact met ons opnemen. Daarnaast hebben we een speciale productsheet 'Benchmark Huurincasso' voor je samengesteld. 

Download de productsheet »

Productsheet Benchmark huurincasso

Direct aanmelden?

Dat kan, via onze aanmeldpagina.


Terug naar nieuwsoverzicht

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief