Binnentredingen volgens artikel 444 Burgerlijke rechtsvordering

Public dienstverlening in de spotlight

Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn
Algemeen

Is uw geduld op en bent u op zoek naar een daadkrachtige handhavingsaanpak voor recidivisten? Bijvoorbeeld voor veelplegers parkeernaheffingen of adressen met diverse jaren oninbare belastingschulden? Wij bieden u via een maatwerkaanpak door onze belastingdeurwaarders het beste middel om hier actie op te ondernemen.

De belastingdeurwaarders van Cannock Chase Public kennen de regio en zijn gepokt en gemazeld in het vak. Zij doen hun werk met een persoonlijke benadering & tactvolle dialoog. Zij doen hun activiteiten met alle aandacht voor wet- en regelgeving, kostenbeheersing en optimale service aan burgers.

Persoonlijke benadering & tactvolle dialoog

De belastingdeurwaarders van Cannock Chase Public kennen de regio en zijn gepokt en gemazeld in het vak. Zij doen hun werk met een persoonlijke benadering & tactvolle dialoog. Zij doen hun activiteiten met alle aandacht voor wet- en regelgeving, kostenbeheersing en optimale service aan burgers. De belastingdeurwaarders van Cannock Chase Public beschikken over alle middelen om passende dienstverlening bij deze groep structurele non-betalers toe te passen en de gemeente geheel te ontzorgen. Inclusief bij binnentreding met de medewerking van politie en derden.


Ingevolge artikel 444 Burgerlijke rechtsvordering zijn er verschillende opties: 

  1. Vooraf wordt duidelijk en meervoudig aangekondigd dat een handhavingsactie zal worden ingezet;
  2. telefonisch opvolging om de schuldenaar nogmaals aan te geven dat deze dient te betalen om beslagmaatregelen en binnentreding te voorkomen;
  3. beslag roerende zaken en indien noodzakelijk executoriale verkoop;
  4. een uitgebreid verslag (proces verbaal) met daarin opgenomen de resultaten van de handhavingsactie.


Kosten worden goedgemaakt

Onze ervaring bij soortgelijke pilots heeft opgeleverd dat de kosten van deze handhavingsacties ruimschoots worden goedgemaakt door de ontvangsten die deze aanpak oplevert.

Jaco Baven

directeur

Interesse in deze dienstverlening?

We geven graag persoonlijk advies voor de beste maatwerk aanpak. Bel 088 11 68 100 of vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief