Audits

Wilt u het invorderingsproces optimaliseren? Tijdens een audit neemt Cannock Chase Public een deel van, of het gehele, invorderingsproces onder de loep. We kijken met een onafhankelijke en kritische blik naar verschillende onderdelen en signaleren kansen en bedreigingen.

Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn
ADVIES & DETACHERING

Alle prestaties onder de loep

Cannock Chase Public geeft professioneel advies over invorderingsprocessen. Wij maken met onze audit alle onderdelen van het invorderingsproces inzichtelijk. Maar wij doen meer. We vertellen u welke investeringen nodig zijn om resultaten blijvend te verbeteren. Dit maken we zo concreet mogelijk en daarom geven we advies over in te zetten middelen, de te verwachten opbrengst en meerwaarde voor de organisatie op langere termijn.

DETACHERING & INTERIM MANAGEMENT DIENSTEN

Advies

Als expert weten wij veel over invorderingsprocessen en bijten ons graag vast in uw vraagstukken. We geven op verschillende manieren advies. Tijdens de audit analyseren we (een onderdeel van) het invorderingsproces. Of we gaan aan de slag met uw concrete probleem of vraag. De resultaten brengen we vervolgens overzichtelijk in kaart.

Onze audit wordt volledig onafhankelijk uitgevoerd. Mocht u aan de slag gaan met verbeterpunten uit ons rapport en onze dienstverlening is hier een onderdeel van, dan verreken wij de kosten van deze audit.

Totaaloplossing voor het invorderingsproces

Cannock Chase Public ondersteunt organisaties met het invorderingsproces vanaf het moment dat de aanslag verstuurd wordt. Wij lichten alle werkprocessen door en helpen bij het implementeren van nieuwe IT-systemen. Daarnaast kijken wij naar de organisatie, het bestuur, medewerkers, processen en de werkcultuur. Onze opdrachtgevers krijgen een uitgebreid en onderbouwd advies, met oplossingen voor geconstateerde verbeterpunten.


Jaco Baven

Wilt u vrijblijvend advies?

Jaco Baven
directeur

Nieuws

Nieuws
2016-07-14 00:00:00

Benchmark Huurincasso

Dankzij onze Benchmark Huurincasso weten corporaties hoe ze presteren op het gebied van huurincasso. We kijken onder meer naar het financieel en sociaal rendement.

Lees meer

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Neem contact op met Jaco Baven via
onderstaand formulier.


Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief