Achterstanden in belastinginning?

Zo gaat u 'schoon' het nieuwe jaar in!

Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn
INSOURCING

Nieuwe jaar 2019 debiteurenbeheer

Het einde van het jaar is in zicht. Een goed moment om een blik te werpen op uw invorderingsproces. Zijn er nog veel openstaande vorderingen? Wilt u 2019 goed beginnen en schoon het nieuwe jaar in?

Wie meer belastingen wil innen, zal serieus aan de slag moeten met openstaande vorderingen van belastingplichtigen. De laatste periode in het jaar is een goed moment om dit te doen. Door juist nu te focussen op de betalingsachterstanden, kunt u immers ‘schoon’ en zorgeloos het nieuwe jaar in. Een goede start is zo snel gemaakt.Invorderingsproces professionaliseren

Wilt u dat belastingschuldigen ook in het nieuwe jaar op tijd betalen? Wij adviseren dan uw invorderingsproces te professionaliseren. U kunt hiervoor op tijdelijke basis een van onze ervaren invorderaars inhuren. Cannock Chase heeft gecertificeerde mensen met ervaring, kennis van de wet- en regelgeving en de juiste mentaliteit voor dit vak. Wij hebben hart voor de publieke zaak.

Wij zorgen voor oplossingen die werken

Een doorgewinterde interimconsultant van Cannock Chase kijkt bovendien verder dan de duur van de opdracht. We laten niets aan het toeval over en zorgen voor oplossingen die werken. We zetten gemotiveerde mensen in die afdelingen inspireren en altijd kijken of werkprocessen efficiënt zijn ingericht. Hierdoor zijn de werkprocessen geborgd en profiteert u ook na ons vertrek van een optimaal werkproces.

Training en opleiding

Een goede start is dus snel gemaakt. Maar kijk ook eens naar uw opleidingsbudget. Een gerichte training of opleiding (dwang)invordering voor uw personeel draagt bij aan efficiënter en beter werken. Een optimaal invorderingsproces is dichterbij dan u denkt. Regel het nog voor het nieuwe jaar!


Meer weten over hoe wij werk uit handen kunnen nemen?

Als professionele creditmanagementorganisatie staat Cannock Chase bekend om haar innovatieve aanpak en uitstekende resultaten. Informeer gerust vrijblijvend hoe we  werk uit handen kunnen nemen en zorgen voor oplossingen die werken. Neem telefonisch contact op via 088 11 68 100 of mail naar maurice.decharro@cannockchase.nl. Of kijk wat onze klanten over ons zeggen.


Maurice de Charro

Wilt u vrijblijvend advies?

Maurice de Charro
manager insourcing

Nieuws

Nieuws
2020-03-12 00:00:00

Ons corona beleid

Graag informeren wij over de maatregelen die zijn getroffen in verband met het risico op verspreiding van het Corona virus en het waarborgen van de continuïteit van onze organisatie.

Lees meer

Nieuws
2020-03-12 00:00:00

phishing berichten

Vanuit onze naam Cannock Chase Public wordt phishing-mail verstuurd. Mocht u twijfelen over de echtheid van een ontvangen bericht, neem dan vooral contact met ons op via 088 - 11 68 222.

Hieronder een voorbeeld van een recent verstuurd phishing bericht.


Lees meer

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Bel, app of sms met Maurice de Charro via 06-22556009 of vul onderstaand formulier in.


Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief