Achterstanden in belastinginning?

Zo gaat u 'schoon' het nieuwe jaar in!

Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn
INSOURCING

Nieuwe jaar 2019 debiteurenbeheer

Het einde van het jaar is in zicht. Een goed moment om een blik te werpen op uw invorderingsproces. Zijn er nog veel openstaande vorderingen? Wilt u 2019 goed beginnen en schoon het nieuwe jaar in?

Wie meer belastingen wil innen, zal serieus aan de slag moeten met openstaande vorderingen van belastingplichtigen. De laatste periode in het jaar is een goed moment om dit te doen. Door juist nu te focussen op de betalingsachterstanden, kunt u immers ‘schoon’ en zorgeloos het nieuwe jaar in. Een goede start is zo snel gemaakt.Invorderingsproces professionaliseren

Wilt u dat belastingschuldigen ook in het nieuwe jaar op tijd betalen? Wij adviseren dan uw invorderingsproces te professionaliseren. U kunt hiervoor op tijdelijke basis een van onze ervaren invorderaars inhuren. Cannock Chase heeft gecertificeerde mensen met ervaring, kennis van de wet- en regelgeving en de juiste mentaliteit voor dit vak. Wij hebben hart voor de publieke zaak.

Wij zorgen voor oplossingen die werken

Een doorgewinterde interimconsultant van Cannock Chase kijkt bovendien verder dan de duur van de opdracht. We laten niets aan het toeval over en zorgen voor oplossingen die werken. We zetten gemotiveerde mensen in die afdelingen inspireren en altijd kijken of werkprocessen efficiënt zijn ingericht. Hierdoor zijn de werkprocessen geborgd en profiteert u ook na ons vertrek van een optimaal werkproces.

Training en opleiding

Een goede start is dus snel gemaakt. Maar kijk ook eens naar uw opleidingsbudget. Een gerichte training of opleiding (dwang)invordering voor uw personeel draagt bij aan efficiënter en beter werken. Een optimaal invorderingsproces is dichterbij dan u denkt. Regel het nog voor het nieuwe jaar!


Meer weten over hoe wij werk uit handen kunnen nemen?

Als professionele creditmanagementorganisatie staat Cannock Chase bekend om haar innovatieve aanpak en uitstekende resultaten. Informeer gerust vrijblijvend hoe we  werk uit handen kunnen nemen en zorgen voor oplossingen die werken. Neem telefonisch contact op via 088 11 68 100 of mail naar valentijn.deJong@cannock.nl. Of kijk wat onze klanten over ons zeggen.


Nieuws

Nieuws
2023-07-25 00:00:00

Ondernemers uit de (corona)schulden

Deze maand begint de Belastingdienst met het invorderen van schulden die ondernemers tijdens de coronacrisis hebben opgebouwd. Door de inflatie, de stijgende rente en de overkoepelende druk vanuit schuldeisers komen veel ondernemers in de problemen met hun betalingen. Cannock Chase Public ondersteunt lokale overheden door bij deze ondernemers hun (schulden)problematiek, hulpvragen in kaart te brengen en waar nodig regelingen te treffen voor openstaande, lokale belastingen.

Als één van de steunmaatregelen om bedrijven te helpen, besloot de overheid tijdens de coronacrisis dat ondernemers voorlopig geen belasting hoefden te betalen. Dit betrof een uitstelregeling. In oktober 2022 moesten ondernemers beginnen met terugbetalen. Dat kon in maandelijkse termijnen. Maar veel ondernemers komen klem te zitten en inmiddels blijken zo’n 60 duizend ondernemers nog geen enkele termijn te hebben betaald.


Lees meer

Nieuws
2023-01-02 00:00:00

Kostenoverzicht Kostenwet 2023

Bekijk het overzicht van de diverse kosten waaruit het bedrag van een dwangbevel bestaat:  het verschuldigde belastingbedrag, de aanmaningskosten en de dwangbevelkosten. 

Lees meer

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief